www.restaurantefocsani.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Focsani care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.
Valentino Events Focsani9148 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Viilor nr. 2A  Focșani

Telefon: 0723564004

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.valentino-resorts.ro

Restaurantul Valentino Events vă invită să îi treceti cu încredere pragul pentru a vă bucura de căldura care vă așteaptă dincolo de el.

Suntem pregătiți să oferim servicii de cea mai înaltă calitate atât pentru evenimente fastuoase, cât și pentru cele restrânse și intime.

Încă de la debutul său, Valentino Events a făcut un imperativ din a-și răsfața clienții și a le îndeplini cele mai exigente dorințe,astfel toti invitatii nostri vor fi așteptați să se bucure de un nou concept ,așa cum sunteți obișnuiți, de voie bună și profesionalism.

Va invitam la Valentino Events pentru a vă bucura, alături de cei dragi, de evenimente dintre cele mai diverse, de la aniversări, la banchete sau petreceri private.

Valentino Events poate gazdui intre 150 – 250 de invitati pastrand suficient loc pentru ringul de dans si pentru o trupa de muzica live. Sala este dotata cu aer conditionat, filtrare de aer, luminozitate diferentiata in functie de momentul nuntii, consultanta din partea staff-ului si terasa.

Am învățat în anii de activitate să combinăm perfect ingrediente precum răbdare, înțelegere, buna cunoaștere a bucătăriei tradiționale și internaționale, sinceritate și profesionalism, astfel încât am creat rețeta ideală care sperăm să vă încânte.

Vă garantăm că o să aveți cel mai frumos eveniment din viața d-voastră, în locația noastră si suntem convinși că vom cumula amintiri de neuitat !

Familia Valentino Events este pregătită, in fiecare moment, să pună în scenă cele mai selecte petreceri, pe primul loc fiind întotdeauna dorințele clienților. Scopul nostru nu este doar să furnizam servicii, ci momente unice, care să dăinuie dincolo de timp.

NOU!!! Va asteptam si in pensiunea ultra modernă, dotată cu 8 camere spațioase și special concepute pentru a vă oferi maximum de confort.

Exterior

Salon evenimente

Preparate