www.restaurantefocsani.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Focsani care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.
Restaurant Berthelot Marasesti1174 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: DN-2, E-85, langa Mausoleul de la Marasesti

TELEFON: 0723985260

TELEFON: 0728326081

TELEFON: 0722402284

FAX: 0237260212

 

Restaurantul Berthelot este un restaurant cu traditie, amplasat intr-un loc plin de istorie, langa Mausoleul de la Marasesti. Bucataria include atat preparate din bucataria romaneasca dar si internationala.

Ni se spune ca uneori se poate simti caldura caminului in locatia noastra. Noi stim ca de fapt este ospitalitatea, dorinta de a fi pe placul clientilor.

Restaurantul nostru este destinat atat servirii 'a la carte' precum si organizarii de mese festive, nunti, botezuri, mese oficiale, intr-o ambianta placuta si un decor deosebit, punandu-va la dispozitie intreaga locatie si anume sala restaurant de 100 locuri, terasa 50 locuri si o gradina de vara de 50 locuri. Restaurantul beneficiaza de parcare cu monitorizare video

Am dorit ca inca de la inaugurare, din anul 2008, restaurantul “Berthelot” sa aduca un suflu nou de prospetime si de “altceva” in domeniul restaurantelor din Vrancea si nu numai. Si cum stim ca intr-un astfel de domeniu poti rezista intr-un singur fel, am pornit de la baza si am construit incet dar sigur pe o temelie solida.

Pentru ca gatitul este o arta, iar un business de acest gen poate fi facut doar dupa o bogata experienta in domeniu, putem spune cu mandrie ca am luat decizia de a deschide restaurantul “Berthelot” dupa ce am capatat cunostintele necesare. Un restaurant nu este doar un loc unde sa te duci sa mananci, un restaurant este o stare de spirit.

De aceea nu am precupetit nici un efort si ne-am implicat activ alaturi de echipa de constructori si decoratori pentru a oferi locatiei acel aer care sa te faca sa uiti de aglomerarea urbana.

Galerie foto