www.restaurantefocsani.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Focsani care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.
Restaurant Blue Marine1181 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa : Str. Comisia Centrala Nr. 1A, Focsani

Telefon : 0747083805 / 0722403493

Program: de luni până duminică, 10:00 - 22:00

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Ne definește pasiunea și seriozitatea prin care ne tratăm fiecare client în parte  !

Blue Marine este un restaurant cu accent mediteraneean, unde vă întâmpinăm cu produse specifice acestei zone, dar preponderent cu produse din pește și fructe de mare.

Nu neglijăm nici gastronomia tradițional românească, unde puteți servi specialități preparate după cele mai vechi rețete.
Interesul nostru este să vă punem la dispoziție preparate de cea mai bună calitate, de aceea materiile prime sunt achiziționate de la cei mai buni furnizori, ingrediente mereu proaspete, atent alese pentru a putea mulțumi și cele mai pretențioase gusturi. Fie că este vorba despre o simplă masă în oraș, fie că aniversați o ocazie specială, noi suntem alături de dumneavoastră pentru a avea o experiență de neuitat.
Spaţiul interior a fost conceput având ca punct de pornire tocmai clienţii noştri; pentru ei am creat o locaţie cu o ambianță plăcută şi confortabilă.

Maestrul nostru bucătar creează preparate din cele mai gustoase, cu rețete proprii, specifice unui restaurant de lux. Toate materiile prime folosite la prepararea produselor noastre sunt achiziţionate sub garanția calității și siguranței alimentelor.

Fie că participati la o petrecere sau la un eveniment monden, fie că ati ieșit cu prietenii în oraș, la Blue Marine va veti simți mereu cel mai bine, pentru că la noi găsiti tot ceva doriti.

Promitem doar servicii de cea mai înaltă calitate.

Serviciile pe care le oferim, fac din restaurantul Blue Marine, un restaurant ce satisface cele mai exigente cerinte, atât din punct de vedere al serviciilor cât şi al designului.

Blue Marine Garden

Ca un element distinctiv al unui restaurant de lux din Focșani, la Oscar te poți relaxa în aer liber la frumoasa grădină de vară, cu foișoare înconjurate de verdeață ce vă oferă intimitatea de care care aveți nevoie, ideală pentru iubitorii de natură, având cea mai înverzită și generoasă grădină de vară din oraș, dar și o parcare proprie.

În Grădina Oscar se pot organiza petreceri sau evenimente, pentru cei care îşi doresc o ambianță specială, cu servicii de servire ireproșabile. Sau puteţi savura băuturi reci alături de cei mai buni prieteni în nopțile lungi de vară.

Restaurant

Blue Marine Garden

Preparate