www.restaurantefocsani.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Focsani care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.
Restaurant Blue Marine339 vizualizari

Adresa : Str. Comisia Centrala Nr. 1A, Focsani

Telefon : 0747083805

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Serviciile pe care le oferim, fac din restaurantul Blue Marine, un restaurant ce satisface cele mai exigente cerinte, atât din punct de vedere al serviciilor cât şi al designului.

Spaţiul interior a fost conceput având ca punct de pornire tocmai clienţii noştri; pentru ei am creat o locaţie cu o ambianță plăcută şi confortabilă.
La Restaurantul Blue Marine ne aşteptăm clienţii cu meniuri tradiționale românești și internaționale, meniuri zilnice diversificate, deserturi delicioase și fructe proaspete.

Maestrul nostru bucătar creează preparate din cele mai gustoase, cu rețete proprii, specifice unui restaurant de lux. Toate materiile prime folosite la prepararea produselor noastre sunt achiziţionate sub garanția calității și siguranței alimentelor.

Fie că participati la o petrecere sau la un eveniment monden, fie că ati ieșit cu prietenii în oraș, la Blue Marine va veti simți mereu cel mai bine, pentru că la noi găsiti tot ceva doriti.

Oferim și servicii de catering cu livrare rapidă și preparate proaspete.

Blue Marine Garden
Ca un element distinctiv al unui restaurant de lux din Focșani, la Oscar te poți relaxa în aer liber la frumoasa grădină de vară, cu o capacitate de 120 locuri și bar propriu. Este un cadru verde natural, elegant și liniștitor în același timp, răcoros în serile de vară, plăcut prin muzica ambientală și cocktail-urile atrăgătoare.

În Grădina Oscar se pot organiza petreceri sau evenimente, pentru cei care îşi doresc o ambianță specială, cu servicii de servire ireproșabile. Sau puteţi savura băuturi reci alături de cei mai buni prieteni în nopțile lungi de vară.

Restaurant

Blue Marine Garden

Preparate