www.restaurantefocsani.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Focsani care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.
Restaurant Intim Focsani5040 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str.Nicolae Bălcescu Nr.2 Focsani

Telefon: 0726398197

www.restaurantintim.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Situat in Parcul Bălcescu, Restaurant Intim este un refugiu minunat pentru cei care doresc să renunţe la rutina cotidiană, dar şi locaţia potrivită pentru evenimentele importante din viaţă.

Aici vei savura gustoase specialităţi culinare româneşti şi internaţionale, pregătite de maeştrii noştri bucătari într-o manieră originală, cu grijă pentru fiecare detaliu, de la selecţionarea atentă a celor mai proaspete ingrediente, până la prezentarea farfuriei sau a platoului.

Intr-un ambient tocmai bun pentru o distracţie pe cinste, Intim Pub te invită să-i treci pragul. Avand o capacitate de 160 de locuri în interior, aici se canta miercuri şi joi café-concert, vinerea, sâmbăta şi duminica se întâmplă mari concerte.

Terasa are o capacitate de 250 de locuri şi este în întregime acoperită cu mochetă ce imită iarba.

Culorile calde, meniul pentru gurmanzi, design-ul rustic şi atenţia personalului nostru au menirea de a-ţi transforma vizita la noi într-una s-o ţii minte.

Galerie foto