www.restaurantefocsani.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Focsani care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.
  Restaurante nunti

  Passion Salon Evenimente – Suntem o echipă creatoare, ne place să dăm bine și să vă facem fericiți, echipa de profesionişti care a dezvoltat cu succes acest Ballroom . Iţi oferim o nouă gamă de servicii complete.

  Alături de dumneavoastră, reușim să transformăm în realitate cele mai îndrăznețe visuri, materializate în cele mai strălucitoare evenimente din viața ta ! Nu ezita să ne contactezi ....te aștept să scriem impreună cea mai minunată poveste !!

  Vezi detalii

  ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2024 !

  PRET MENIU - 420 LEI/PERSOANA ( pentru grup de 8 persoane - PRET MENIU - 390 LEI/PERSOANA )

  Pregătește-te pentru cea mai tare petrecere de Revelion! Univers Band - Iasi, meniu gourmet și alte surprize, doar la SARA EVENTS!
  Am pregatit pentru tine cea mai buna oferta.

  Vezi detalii

  Restaurantul Valentino Events vă invită să îi treceti cu încredere pragul pentru a vă bucura de căldura care vă așteaptă dincolo de el.

  Valentino Events poate gazdui intre 150 – 250 de invitati pastrand suficient loc pentru ringul de dans si pentru o trupa de muzica live.

  NOU!!! Va asteptam si in pensiunea ultra modernă, dotată cu 8 camere spațioase .

  Vezi detalii

  Suntem pregătiți în orice moment pentru evenimente private, sau pentru orice alt prilej în care clienții noștri doresc să se simtă bine.

  Vă asteptam intr-o ambianță plăcută şi vă asigurăm că veţi beneficia de servicii la cele mai înalte standarde de calitate, într-o locație de lux.

  Avand o locație generoasă, restaurantul Oscar ofera toate condițiile pentru un ambient primitor și confortabil, cu o capacitate până la 250 locuri.

  Vezi detalii

  ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2024 !
  PRET MENIU - 400 LEI/PERSOANA ( primele 100 persoane și grupurile de minim 10 persoane beneficiaza de reducere de 10% - PRET MENIU - 350 LEI/PERSOANA )
  🥂Trecerea dintre ani se sărbătorește cu prietenii, cu familia, intr-o locație modestă și primitoare la Glamour Events Focșani !🎉
  💟 Vă invităm să petreceținoaptea de Revelion alături de noi și de Formatia Rapsodia din Chișinău ! 💟

  Vezi detalii
  5 anunturi afisate!