www.restaurantefocsani.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Focsani care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.
  Restaurante nunti

  Experienta noastra de peste 10 de ani, ne recomanda sa va fim consilierul perfect in organizarea oricarui tip de eveniment.

  Glamour Events Hall organizeaza evenimentele unice din viata dvs!

  Va așteptăm intr-un cadru modern și deosebit unde detaliile fac diferența alegerii dumneavoastra.

   

  Vezi detalii

  DATE LIBERE 2023 : Aprilie : 23,29; Mai : 13, 14, 20; Iulie : 8, 15, 23, 30; August : 19, 20, 26; Septembrie : 3, 16, 23.

  --------------------------------------------

  Restaurantul Valentino Events vă invită să îi treceti cu încredere pragul pentru a vă bucura de căldura care vă așteaptă dincolo de el.

  Valentino Events poate gazdui intre 150 – 250 de invitati pastrand suficient loc pentru ringul de dans si pentru o trupa de muzica live.

   

  Vezi detalii

  Passion Salon Evenimente – Suntem o echipă creatoare, ne place să dăm bine și să vă facem fericiți, echipa de profesionişti care a dezvoltat cu succes acest Ballroom . Iţi oferim o nouă gamă de servicii complete.

  Alături de dumneavoastră, reușim să transformăm în realitate cele mai îndrăznețe visuri, materializate în cele mai strălucitoare evenimente din viața ta ! Nu ezita să ne contactezi ....te aștept să scriem impreună cea mai minunată poveste !!

  Vezi detalii
  3 anunturi afisate!