www.restaurantefocsani.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Focsani care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.
Sara Events Focsani1068 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa : Bd. Brăilei, Focsani

Telefon : 0723269923 / 0721368903 / 0337100206

www.saraevents.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Make your memories with us!

In cei 8 ani de experienta am organizat peste 400 de evenimente private.

Cateodata nu cunoastem valoarea momentelor pe care le traim, decat atunci cand se transforma in amintiri, iar acestea ne duc cu gandul in trecut, iar visele ne proiecteaza viitorul.

Va invitam sa descoperiti un nou proiect - Sara Events  !

*Evenimente Private : Nunti, Botezuri, Petreceri

Sara Events pune la dispozitia clientilor sai 3 sali pentru organizarea de evenimente cu capacitatea cuprinsa intre 120-600 persoane. Locatiile amenajate intr-o nota moderna, alaturi de meniurile rafinate si serviciile impecabile asigura succesul fiecarui eveniment.

*Evenimente corporate
Fie ca doriti sa impresionati noii parteneri de afaceri, sau sa sarbatoriti alaturi de intreaga companie un eveniment important, Sara Events va ajuta sa lasati o impresie de neuitat! Cele 3 Sali de evenimente pot satisface cele mai exigente gusturi, sunt versatile si pot gazdui intre 120 si 600 de persoane.

*Conferinte, meeting-uri, prezentari de moda
Pentru ca ne plac provocarile, impreuna putem organiza evenimente din cele mai inedite: conferinte, meeting-uri, prezentari de moda, lansari de produse, degustari. Cea mai nou locatie Sara Events poate gazdui pana la 800 de oaspeti (standing).

*Cazare la cele mai inalte standarde
Pensiunea Sara pune la dispozitia clientilor sai 19 camere in regim single/double/twin cu capacitate maxima 38 de locuri de cazare.

Suntem prezenti in Focsani cu conceptul nou - organizarea de evenimente la cort – locatie rafinata, eleganta, moderna, iar din 2019 am hotarat sa suprindem din nou clientii si astfel am inceput sa lucram la frumosul proiect numit „Sara Events”.

Vă asteptăm cu drag, sa ne bucuram impreuna de cele mai frumoase momente, intr-o atmosfera pe care fiecare dintre voi o visati. Atât sarbatoritii, cât și participanții, vor beneficia de servicii de calitate, pe măsura așteptărilor!

Cort

Salon evenimente