www.restaurantefocsani.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Focsani care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.
Oscar Events1556 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa : Str. Comisia Centrala Nr. 1A, Focsani

Telefon :  0747083805 / 0722403493

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Oscar Events este una din locatiile elegante din Focșani, care vă întâmpină cu un design modern și un meniu deosebit și bogat.

Avand o locație generoasă, Oscar Events ofera toate condițiile pentru un ambient primitor și confortabil, cu o capacitate până la 250 locuri.

Pentru clienţii ce urmăresc standarde și calitate a serviciilor de 4 stele, la Oscar Events se organizează evenimente deosebite, speciale. Avem o îndelungată experiență pentru orice tip de eveniment: petreceri private (nunți, botezuri, aniversări), evenimente corporate (conferințe, seminarii, training-uri, team-building-uri, întâlniri de afaceri sau mese organizate) sau evenimente culturale.

Pentru fiecare eveniment putem personaliza locația în funcție de solicitarea clientului, atât din punctul de vedere al meniurilor, al amenajării restaurantului, cât şi al ambientului. Punem la dispoziție echipamente audio-video performante și alte dotări care asigură un confort maxim.

Suntem pregătiți în orice moment pentru evenimente private, sau pentru orice alt prilej în care clienții noștri doresc să se simtă bine.

Maestrul bucătar este pregătit să se adapteze oricărui tip de cerință gastronomică, îmbinând savoarea preparatelor proaspete cu designul specific al fiecărui eveniment, pentru a asigura eleganța şi a întări reputaţia celor 4 stele oferite de Oscar Events.

In cadrul Oscar Events, oaspetii nostri se pot bucura de o zona de relaxare, intr-un decor de exceptie, inconjurata de verdeata, beneficiind si de un spatiu generos pentru fotografii si loc pentru fumatori.

Vă asteptam intr-o ambianță plăcută şi vă asigurăm că veţi beneficia de servicii la cele mai înalte standarde de calitate, într-o locație de lux.

Salon evenimente

Zonă de relaxare